CUM SĂ CÂȘTIGI PUNCTE

Dorim să vă informăm că oamenibuni.md vă monitorizează cele mai multe acțiuni efectuate pe site-ul dvs. și vă răsplătește eforturile cu puncte. Mai mult, periodic, cei mai activi membri ai comunității noastre vor fi răsplătiți cu diferite premii surpriză, cum ar fi invitații la evenimente exclusive sau mesaje speciale de mulțumire.

Următoarele acțiuni efectuate pe site-ul web vor fi răsplătite după cum urmează:

1. Înregistrare: 10 puncte

Vei primi puncte pentru înregistrare pe site-ul nostru web.

2. Conectare zilnică: 5 puncte

Vei primi puncte pentru o autentificare pe zi.

3. Succes special de partajare: 5 puncte + 15 puncte

Se acordă puncte pentru partajarea unui articol „Dă e” în secțiunea Misiuni rapide.

Articolele care pot fi publicate în secțiunea „Misiuni rapide” au un statut special, deoarece promovează mesaje foarte importante din cauza noastră. Vei primi puncte pentru partajarea acestui tip de articol după cum urmează:

• Când inițiați partajarea unui articol „Dă mai departe”, veți primi 5 puncte. Veți fi recompensat separat pentru inițierea acțiunii de partajare pe fiecare canal de socializare.

• Când prima persoană face clic pe link-ul dvs. partajat, considerăm că este o garanție a reușitei acțiuni de partajare și veți fi recompensat din nou cu puncte. Recompensa pentru partajarea cu succes este de 15 puncte, numai pentru primul clic primit de la fiecare canal de socializare în care a fost partajat articolul.

4. Acțiune comună de partajare: 10 puncte

Punctele sunt acordate pentru partajarea o singură dată a oricărui articol al platformei. Articolele „partajabile” vor avea un statut special, iar ponderea lor va fi recompensată cu un număr mai mare de puncte în comparație cu distribuirea altor articole ale site-ului, care sunt denumite aici „articole comune”.

5. Semnarea unei petiții: 10 puncte

O petiție în secțiunea „Acțiuni rapide” poate fi semnată o singură dată de către un utilizator.

6. Scrierea comentariilor: 5 puncte

Punctele vor fi acordate pentru fiecare comentariu aprobat și publicat într-un articol “Spune-ti cuvantul” în secțiunea „Implica-te”.

7. Publicați mesaje în Subiecte: 20 de puncte / mesajul fiecărui subiect

Se acordă puncte pentru fiecare mesaj scris și aprobat în orice subiect de discuție.

Voturi primite prin mesaje proprii publicate pe subiecte: 3 puncte pentru vot

Veți câștiga puncte pentru fiecare vot nou primit prin mesajele proprii. Orice utilizator înregistrat poate vota un mesaj în secțiunea Spune-ti cuvantul o singură dată.