forța binelui

schimbarea începe cu oameni buni

Peste tot în lume, tinerii sunt o forță de schimbare în bine. Vocea lor, amplificată de noile tehnologii, răsună tot mai puternic în conștiința publică. E vremea să ne facem auziți și noi, tinerii din Moldova! Generația noastră are puterea să producă schimbarea mult așteptată de bunicii și părinții noștri.

Noi nu vă cerem să lăsați din mână smartphone-urile. Din contră, vă încurajăm să le folosiți inteligent pentru a vă face auzite revendicările.

E vremea ca și tinerii să aibă un cuvânt de spus în politica moldovenească! Nu trebuie să ne mai lăsăm viitorul pe mâna celor care au condamnat țara noastră la sărăcie și izolare.

Schimbarea începe cu oameni buni. Oameni buni în administrație. Oameni buni în școli și spitale. Oameni buni în funcțiile cele mai înalte ale statului.

E vremea să-i susținem pe cei care au demonstrat că pot aduce schimbarea în bine. O nouă generație care să îndeplinească aspirațiile moldovenilor de pretutindeni.

Împreună vom transforma Moldova în țara visurilor noastre! O țară în care oamenii buni fac legile. Oamenii buni conduc instituțiile. Oamenii buni ne reprezintă la vârful statului. E vremea să te alături generației noastre! Pentru că binele învinge atunci când oamenii buni nu stau deoparte.


Share: