Datoria noastra? Sa votam!

Cu cat suntem mai multi, cu atat avem mai multa putere!

Poate este si vina unora dintre noi ca am ajuns in aceasta situatie. Mereu dezbinati, mereu aflati unul la gatul celuilalt, mereu gata sa ne gasim scuze pentru faptul ca nu am mers sa votam in anii trecuti. Dar acum simt o schimbare majora in aer. Pentru prima oara dupa mult timp incoace, suntem uniti, suntem impreuna si suntem hotarati sa ne luam tara inapoi din ghearele celor care si-au batut joc atat de noi, cat si de parintii si bunicii nostri. Asa ca pe 15 noiembrie, votam cu sufletul, votam asa cum nu am facut-o niciodata! Oamenii buni castiga!

Author: Andrei Rusu
Scris de Zina Ciobanu
Noi am spus ultimul cuvânt. Si am pus stampila votat pentru un președinte bun. E prima oara in viata cand am simtit ca votul meu contează. Felicitări Doamna Maia.
Votează 0 replici
Scris de Artiom Amarculesei
Stiti de cat timp astept ca Dodon sa plece de la putere? Parca a trecut o eternitate! Si acum, cand ma gandesc ca mai sunt 5 zile pana la marea sarbatoare, nu aveti idee cat de fericit sunt! Noi suntem oamenii buni, noi vom salva Moldova!
Votează 0 replici
Scris de Stefan Lazarciuc
Da, am observat si eu ca la aceste alegeri parca am fost mult mai uniti si puternici! Se schimba oare tara noastra in bine? Eu cred ca da, pentru ca vin oamenii buni la putere! Votati, votati, votati!
Votează 0 replici