Condiţii Generale pentru utilizarea site-ului www.oamenibuni.md

INTRODUCERE

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.oamenibuni.md de către potenţialii vizitatori sau utilizatori. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

www.oamenibuni.md nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicaţiilor sale.

Oamenibuni deţine drepturi complete şi depline asupra titlului de proprietate şi prin aceasta toate drepturile de autor şi cele brevetate. Nu aveţi dreptul să redistribuiţi, vindeţi, decompilaţi, dezasamblaţi aplicaţia software într-o formă perceptibilă de către persoane.

Toate informaţiile, produsele sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea Oamenibuni, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.

Întregul conţinut al site-ului www.oamenibuni.md este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de Oamenibuni.

Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea Amplusnet.

Accesul si utilizarea paginii www.oamenibuni.md sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor si rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

De asemenea pagina www.oamenibuni.md se supune regulilor de platforme de socializare deschise, iar crearea unui cont de utilizator, reprezinta acordul dumneavoastra, exprimat prin actiune neechivoca care constituie o manifestare liber exprimata, specifica, in cunostiinta de cauza si clara.

Informațiile prezente pe Comunitatea Oamenibuni sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor si vizitatorilor, în mod gratuit. 

Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa pagina si isi va deschide un cont unic care sa ii faciliteze accesul la Comunitatea Oamenibuni si implicit a membrilor acesteia.

Prin termenul „vizitator” al acestei pagini se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa pagina fara a deschide un cont, beneficiind de informarile promovate de catre Comunitatea www.oamenibuni.md

Prin termenul „mediator” al acestei pagini se înțelege reprezentantul Comunitatii Oamenibuni, care intervine atunci cand este necesar pentru a media o eventuala disputa in cadrul grupurilor de dialog creeate in Comunitatea www.oamenibuni.

In cazul in care un utilizator posteaza informatii defaimatoare, foloseste un limbaj neadecvat, foloseste cuvinte jignitoare si ofensatoare, promoveaza discrimarea si/sau violenta, incita la infractiuni sau are comportament neadecvat in cadrul Comutiatii Oamenibuni, ne rezervam dreptul de a bloca contul utilizatorului respectiv.

 Puteți copia și tipări conținutul paginii Comunitatea www.oamenibuni.md pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul Comunitatea www.oamenibuni.md nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților Comunitatii www.oamenibuni.md. 

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor, produselor şi serviciilor www.oamenibuni.md 

Oamenibuni nu va acorda nici o garanţie cu privire la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, www.oamenibuni.md nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la postarile Comunitatii www.oamenibuni.md, a continutului postat de catre utilizatori. Nimic din conținutul site-ului www.oamenibuni.md nu poate angaja răspunderea www.oamenibuni.md.

Daca constatati ca informatii si/sau parti din continutul postat de site-ul www.oamenibuni.md sunt eronate, false sau defaimatoare, ne puteti semnala la adresa de e-mail [email protected]

Conținutul paginii web www.oamenibuni.md, a informațiilor postate de catre utilizatori și a altor materiale prezentate nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte.

Oamenibuni nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori, sesizate de catre dumneavoastra.

INFORMATII PERSONALE

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificare dumneavoastra ca fiind utilizator unic, si pentru a beneficia de facilitatile/premiile acordate in cadrul unor activitati desfasurate pe site. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizate serviciile Oamenibuni, dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.

COMUNICAREA CU UTILIZATORII/VIZITATORII SITE-ULUI

Metodele prin care vizitatorii site-ului inițiază contactul cu noi sunt: chat online, adresă de e-mail, număr de telefon, formularele prezente pe site. 

Ulterior desfășurării comunicării inițiale, www.oamenibuni.md își stabilește ca interes legitim posibilitatea de a vă transmite și comunica informații ulterioare, relevante, fără a avea caracter de newsletter. Aceste informații pot apărea în urma îmbunătățirii serviciilor noastre, lansarea de proiecte noi care vin în ajutorul d-voastră sau aspecte care au legătură cu tematica discutată. 

În acest sens www.oamenibuni.md și-a stabilit un termen rezonabil de prelucrare ulterioară de 18 luni de la data inițierii comunicării.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de www.oamenibuni.md utile în legătură cu conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

www.oamenibuni.md nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAŢIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul www.oamenibuni.md şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către www.oamenibuni.md în vederea efectuării de studii de piaţă; transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct; soluţionarea de către www.oamenibuni.md a cererilor, întrebărilor şi reclamaţiilor adresate; alte activităţi întreprinse de www.oamenibuni.md şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

www.oamenibuni.md va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu directivele GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site.